Feliratkozás hírlevélre

Portfólió

A hazai digitális piac egyik legnagyobb hálózatán havonta 3,8 millió egyedi felhasználót* szólíthat meg. Mi, az Infinetynél nem csak a széles, hanem a szegmentált elérés hívei is vagyunk, ezért kínáljuk Ügyfeleinknek a 150-nél is több, kisebb-nagyobb tematikus weboldalt számláló long-tail portfóliónkat. Több szakterületünk összehangolt munkájának eredményeképpen minden platformon és a legfontosabb kereskedelmi célcsoportokban is a top 5 elérésű szereplő között tartanak számon minket a piacon.
*Forrás: Gemius-DKT, 2017.

Elérésünk

Több mint 3,8 millió egyedi usert elérő* 150 tematikus weboldalt tartalmazó mobil és desktop network.
*Forrás: Gemius-DKT, 2017.

Sokrétű, modern portfólió

Hálózatunk a piaci igényekre optimalizálva megfelel az image, brandépítő és performance kampányok elvárásainak is.

Auditált felületek

Minden hirdetési zónánk auditált, adataink Gemius által hitelesítettek.

Bizalomra építünk

Médiapartnereink 90%-a a kezdetektől fogva velünk együtt fejlődik, így hosszú távon is biztos lábakon álló hálózatot működtetünk.

Mennyiség és minőség

Célunk a kimagasló elérés biztosítása mellett az, hogy Ügyfeleink minél fókuszáltabban érhessék el a kívánt célcsoportjukat. A site-mixek kialakításánál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a magas reach magas affinitási mutatóval is párosuljon, ezzel megalapozva a kampány sikerességét. Long-tail portfóliónk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az exkluzív elérés: versenytársaikhoz képest akár havi többmillió*, olyan minőségi felhasználót érünk el, amelyek nem látogatják az ő oldalaikat, a mi hálózatunkon viszont fellelhetőek.
*Forrás: Gemius-DKT, 2017.

Digitális platformok széles köre

Portfóliónk többféle digitális csatornát tartalmaz annak érdekében, hogy hirdető partnereink a legoptimálisabb felületen és környezetben érhessék el célközönségüket. Desktop és mobil platformon egyaránt többféle kommunikációs megoldást biztosítunk a hirdetők számára. 

Prémium felületek minden szektor számára

Évente közel 300 hirdetővel dolgozunk együtt a digitális kampányaink során. Networkünk olyan tematikus felületeket ölel fel, amelyek hiteles felületet kínálnak bármelyik szektorból érkező hirdető számára, legyen szó a retail, a gyógyászat, a közlekedés, az FMCG, a healthcare, a HORECA vagy a telekommunikációs szegmensről.

Célcsoport- és tematikus csomagjaink

Weboldalainkat 8 különböző tematikus csomagba soroltuk, melyek a Gemius-DKT közönségmére szerint mind elérésben, mind affinitásban megfelelő felületet nyújtanak a hirdető célcsoportjának eléréséhez. Előre kialakított csomagjaink mellett minden esetben teljesen egyedi, a médiakampány céljaihoz igazított ajánlatot tudunk készíteni Ügyfeleink számára.

Egészség, Életmód

Havi 700 ezeregyedi látogató

Férfi, Sport, IT

Havi 1,9 millióegyedi látogató

Fiatalok, Szórakozás

Havi 1,8 millióegyedi látogató

Hírek, Információk

Havi 3 millióegyedi látogató

Kultúra, Gasztró, Életstílus

Havi 1,8 millióegyedi látogató

Női, családi

Havi 2,9 millióegyedi látogató

Utazás

Havi 1 millióegyedi látogató

Üzleti, KKV, Döntéshozói

Havi 1,4 millióegyedi látogató

Médiapartnereink